Je logo of steker in productie

Je logo of steker in productie

 

Je eigen ontwerp of logo als uitsteker?

Dat kan! 

Minimale afname is 50 stuks, mits de vorm met de hand gemaakt kan worden.

Bij gedetailleerde vormen moet een mal gemaakt worden en is de minimale afname 500 stuks.

Lees verder voor meer informatie.

 

Er zijn vele mogelijkheden en bijna alles kan. Denk je erover om je ontwerp te laten maken vraag gerust naar de mogelijkheden. Afhankelijk van je ontwerp en de hoeveelheid bespreken we hoe lang het duurt voor de vormen geproduceerd zijn en wat de kosten zijn.

Alle stekers worden gemaakt van vertind blik en zijn door puntlassen verbonden.

 

Stuur een mailtje naar: info@koek-it.nl dan neem ik zo snel mogelijk contact op.

 

Denk alvast even na over:

Hoe groot moet de steker worden? Een gemiddeld koekje is ongeveer 7cm., maar kleiner of groter is mogelijk.

Is mijn ontwerp geschikt? Kijk vooral naar de buitenste lijnen van je ontwerp/logo. Bij een uitsteker is de omtrek van de vorm belangrijk, niet de invulling. Hoe meer smalle hoekjes en verbindingen, hoe moeilijker het is om wat te maken. Bijvoorbeeld de dunne benen van een paardenvorm, zijn moeilijker te maken en lastig uit te steken. 

Hoeveel stekers zou ik willen? Hoe meer stekers je wil, hoe goedkoper ze per stuk worden. Prijzen voor een uitsteker rond 7cm. liggen tussen 5,00 en 1,00 afhankelijk van de hoeveelheid.

Als je steker met de hand te vervaardigen is, is een afname vanaf 50 stuks mogelijk. Vanaf 50 stuks is de richtprijs voor een eenvoudige vorm 3,50 per stuk

Vormen met veel details, zoals een gezicht, ribbeltjes of smalle delen, moeten met een mal gemaakt worden. De minimale afname bij het maken van een mal is 500 stuks.

Een kleine richtprijs, de prijs hangt ook af van de vorm zelf:

500 stuks zijn 3,00 per stuk ex.BTW

1000 stuks 2,85 per stuk ex. BTW

2000 stuks 2,10 per stuk ex.BTW

3000 stuks 1,50 per stuk ex.BTW

Hoeveel tijd heb ik? Alle uitstekers worden in het buitenland geproduceerd. De productie van de stekers kost wat tijd. Ook het transport kost tijd. Houd rekening met 5 weken voordat het ontwerp gemaakt is en verzonden. Mocht je eerst nog een voorbeeld willen, dan duurt het langer omdat deze handmatig gemaakt wordt in het buitenland.